Door de leden: Jeanique Termaat

Ik ben Jeanique Termaat, ben 24 jaar oud en woon in Putten samen met mijn vriend.

Sinds 2014 ben ik lid van Excelsior in Putten. Ik zit bij de drumband en speel daar de kleine trom, bongo, trio-trom en grote trom… Eigenlijk spelen we bij de drumband allemaal veel verschillende instrumenten en dat maakt het ontzettend leuk!

“Extra leuk om dit met je vader te kunnen doen natuurlijk.”

In 2014 ben ik met mijn vader wezen kijken bij een repetitieavond van Excelsior, ik had altijd al een ontzettende belangstelling / bewondering voor de fanfarecorpsen. Als ik ze hoorde spelen kreeg ik meteen kriebels in mijn buik. Mijn vader was al eerder lid geweest van Fanfarecorps Excelsior. Samen hebben we besloten om (weer) lid te worden! Mijn vader bij de fanfare en ik bij de drumband. Extra leuk om dit met je vader te kunnen doen natuurlijk.

Fanfarecorps Excelsior is een ontzettend leuke club! Iedereen is altijd ontzettend welkom en het is heerlijk om op dinsdagavond samen muziek te maken. De drumband is een kleine groep van 6 personen en dat maakt dat we samen heel hecht zijn en veel lol hebben op de dinsdagavond. Voor mij is de dinsdagavond echte ontspanning!

Ik hoop dat wij nog heel lang muziek mogen maken en onszelf ook vaak op straat kunnen laten zien, want dat is en blijft (vind ik) natuurlijk het leukste van het muziek maken bij een fanfarecorps!

Jeanique Termaat – Slagwerker
Posted in Door de leden