Door de leden: Corinne Smienk

Mijn naam is Corinne Smienk geboren in 1985, in Canada, en sinds 2011 ben ik geëmigreerd naar Putten. Ook al is mijn familie overal en nergens(Canada, Schotland en natuurlijk Nederland) ik hou regelmatig contact met ze en houd iedereen zo goed mogelijk op de hoogte.

Ik heb het syndroom van Asperger, daarom ben ik hier in Nederland komen wonen. Ik heb ook een hele aardige jongen, Guus, leren kennen en heb al 6,5 jaar verkering met hem. Ik heb zijn familie als schoonfamilie erbij gekregen.

Ik werk als medewerkster in de horeca bij Proeverij “De Ontmoeting” in Ermelo en doe mijn werk met heel veel plezier. Mijn hobbies zijn breien, fietsen, wandelen, muziek luisteren en natuurlijk ook maken. Mijn moeder heeft mij ooit een keer vertelt dat ik geboren ben met muziek in mijn hart en in mijn ziel… dat is helemaal waar!

“Ik geniet als ik iedere dinsdag muziek maak binnen deze vereniging.”

Ik ben nu al ruim 7,5 jaar in Putten en zit nu in mijn 8e jaar als medelid van fanfarecorps Excelsior.  Ik speel alt saxofoon, al ruim 21 jaar, en geniet als ik iedere dinsdag muziek binnen deze vereniging maak. Ik heb helaas een klein half jaar geleden mijn oma plotseling verloren, maar door de steun van iedereen bij Excelsior, mijn familie, enz., speel ik extra voor haar nu. Zij was mijn steunpilaar en ging heel graag en trouw naar zoveel mogelijk optredens waar ik in meespeelde. Ik kan persoonlijk zeggen dat ik trots ben als medelid van deze club en van harte gefeliciteerd iedereen met ons 100 jarig jubileum! Wat een variërend gezellige vereniging!

Posted in Door de leden